AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük dolunay görmek

Kahve falında büyük dolunay görmek

Kahve falında büyük dolunay görmek sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, insanlar tarafından ayıplanacağına delalettir.

Kahve falında büyük dolunay gördüyseniz:

  • Çok yorulmanıza rağmen fazla şikayetçi olacağınız söylenemez, çünkü sonunda siz kazançlı çıkacaksınız.

Kahve falında çok büyük dolunay görmek yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük dolunay görmek hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına tabir olunur.

Kahve falında kocaman bir dolunay görmek çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine alamet eder.

Kahve falında mavi dolunay görmek huzursuzluk yaşanacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çift dolunay görmek yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, mutluluk ve saadete alamet etmektedir.

Kahve falında dolunayın hareket ettiğini görmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına yorulur.

Kahve falında güneş ve dolunay görmek bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dolunay görmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir