AnaSayfa / Genel / Kahve falında birçok kertenkele görmek

Kahve falında birçok kertenkele görmek

Kahve falında birçok kertenkele görmek asla yüksünmeyeceğine, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, masa başı bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında birçok kertenkele gördüyseniz:

  • Yapılacak konuşmalardan kaçmak zor olsa da, bazı bedeller ödetebileceğini unutmadan hareket etmekte fayda var.

Kahve falında birçok kertenkele görmek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamile kertenkele görmek ahlakından vazgeçmeyeceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında dişi kertenkele görmek kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, borçlarını bitireceğine rivayet eder.

Kahve falında su kertenkelesi görmek sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah kertenkele görmek işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuyruksuz kertenkele görmek emeklerinin heba olacağına, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının evinde kertenkele görmek herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, zorlukların ve kavgaların biteceğine alamet eder.

Kahve falında sarı kertenkele görmek başarıların devamlı olacağına, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir