AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyruksuz kertenkele görmek

Kahve falında kuyruksuz kertenkele görmek

Kahve falında kuyruksuz kertenkele görmek aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple işsiz kalınacağına, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine alamet eder.

Kahve falında kuyruksuz kertenkele gördüyseniz:

  • Sorumsuzca davranan kişiler sinirlerinizi bozabilir.

Kahve falında kuyruksuz kertenkele görmek işinde başarılı olacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına inanılır.

Kahve falında kertenkele kuyruğu görmek hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında kuyruğu kopmuş kertenkele görmek uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine delalettir.

Kahve falında uzun kuyruklu kertenkele görmek her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, getirisinden daha fazla olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ev kertenkelesi görmek çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yavru kertenkele görmek ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birçok kertenkele görmek yeni alanlara yöneleceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fare ve kertenkele görmek kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir