AnaSayfa / Genel / Kahve falında su kertenkelesi görmek

Kahve falında su kertenkelesi görmek

Kahve falında su kertenkelesi görmek bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, huzurlu ve sağlıklı olunacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine işarettir.

Kahve falında su kertenkelesi gördüyseniz:

  • Anlattıklarınızı aleyhinize kullanan kişiler olabilir.

Kahve falında su kertenkelesi görmek ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, depresyona gireceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük yeşil kertenkele görmek edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kertenkele ölüsü görmek yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına inanılır.

Kahve falında tuvalette kertenkele görmek şansın açılacağına, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok kertenkele görmek hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, anne babanın üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kertenkele ısırması görmek zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yatağın içinde kertenkele görmek fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suda kertenkele görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir