AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı kertenkele görmek

Kahve falında sarı kertenkele görmek

Kahve falında sarı kertenkele görmek zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, küçük ise kazancınızın daha az olacağına, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına alamet eder.

Kahve falında sarı kertenkele gördüyseniz:

  • Tutarsız veya tuhaf denilebilecek fikirler olayları çözmek yerine daha da karışık hale getirebilir.

Kahve falında sarı kertenkele görmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş kertenkele görmek enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına işarettir.

Kahve falında kuyruksuz kertenkele görmek yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kertenkele kuyruğu görmek alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü kertenkele görmek rızık ve kazanç elde edeceğine, makam ve rütbe edineceğine tabir olunur.

Kahve falında zehirli kertenkele görmek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kanatlı kertenkele görmek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil renkte kertenkele görmek rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir