AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişi kertenkele görmek

Kahve falında dişi kertenkele görmek

Kahve falında dişi kertenkele görmek çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, gururlu bir hayat süreceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dişi kertenkele gördüyseniz:

  • Belli konularda harekete geçmek çok cazip gibi görünse de, araştırmalarınızı yapmadan harekete geçmemelisiniz.

Kahve falında dişi kertenkele görmek zevki sefa içinde olacağına, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine işaret eder.

Kahve falında yavru kertenkele görmek meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zıplayan kertenkele görmek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, adını işiyle duyuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kertenkeleden korkmak elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına işarettir.

Kahve falında kertenkele yutmak iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, sahip olduklarının eksileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zehirli kertenkele görmek başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında üstünde kertenkele görmek herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında kertenkele ısırması görmek elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir