AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakları morarmak

Kahve falında ayakları morarmak

Kahve falında ayakları morarmak şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine delalettir.

Kahve falında ayakları morarmak gördüyseniz:

  • Küçük bir maddi sarsıntı yaşamanız olasıdır.

Kahve falında ayağı morarmak çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine delalettir.

Kahve falında ayakları morarmak sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, saygı göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayağının morardığını görmek uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözleri morarmak aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına tabir olunur.

Kahve falında karnının morardığını görmek dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına işarettir.

Kahve falında morardığını görmek kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzü morarmak iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen fal sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında gözü morarmak kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir