AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnının morardığını görmek

Kahve falında karnının morardığını görmek

Kahve falında karnının morardığını görmek yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, ayıplı yolara sapacağına, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında karnının morardığını gördüyseniz:

  • Farklı kültürlerden gelen kişiler sizi utandırabilir veya mesafeli davranmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında karnının morardığını görmek iş dünyasında nam sahibi olunacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vücudun morardığını görmek güzel günler yaşanacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözleri morarmak işlerine dört elle sarılacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında kolunun morardığını görmek birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, çareyi başka yerlerde arayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir yerinin morardığını görmek onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eli morarmak zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bacağı morarmak bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında burnu morarmak sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir