AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yerin su bastığını görmek

Kahve falında bir yerin su bastığını görmek

Kahve falında bir yerin su bastığını görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, malını ve parasını kaybedeceğine, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir yerin su bastığını gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren konulardaki düzenlemelere veya değişikliklere dikkatle yaklaşılması gerekiyor.

Kahve falında bir yeri su bastığını görmek hayatının kolay ve güzel geçeceğine, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında bir yerin su bastığını görmek helal olmayana göz dikmeyeceğine, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine tabir olunur.

Kahve falında her yerin su bastığını görmek şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında her yeri su bastığını görmek aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına işaret eder.

Kahve falında bir yeri sel bastığını görmek hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su bastığını görmek yolunda gideceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, fal sahibinin kazancının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında odayı su bastığını görmek mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında evi su bastığını görmek sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir