AnaSayfa / Genel / Kahve falında evi su bastığını görmek

Kahve falında evi su bastığını görmek

Kahve falında evi su bastığını görmek borçların ve dertlerin biteceğine, deniz aşırı işler yapılacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evi su bastığını gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı yerine getirerek olayları kontrolünüz altında tutabilirsiniz.

Kahve falında evi su bastığını görmek ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında eve su bastığını görmek sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evi temiz su bastığını görmek onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında bir evi su bastığını görmek çok istenen hedeflere ulaşılacağına, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mutfağı su bastığını görmek çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine alamet eder.

Kahve falında odanın su bastığını görmek çok sıkıntı çekeceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında komşunun evini su bastığını görmek kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına tabir olunur.

Kahve falında su bastığını görmek fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir