AnaSayfa / Genel / Kahve falında her yerin su bastığını görmek

Kahve falında her yerin su bastığını görmek

Kahve falında her yerin su bastığını görmek hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, maddi zarar edeceğine, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, işlerinin de bir düzene oturacağına, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında her yerin su bastığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız stresi azaltmanıza yardım ediyor.

Kahve falında her yeri su bastığını görmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında her yerin su bastığını görmek bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında bir yerin su bastığını görmek iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine delalettir.

Kahve falında bir yeri su bastığını görmek kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, mal ve para sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında bir yeri sel bastığını görmek birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında odayı su bastığını görmek bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, tabiri caizse can bulacağına yorulur.

Kahve falında şehri su bastığını görmek zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine delalet eder.

Kahve falında evinin su bastığını görmek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, hikmete kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir