AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yeri su bastığını görmek

Kahve falında bir yeri su bastığını görmek

Kahve falında bir yeri su bastığını görmek yapacağı planların altüst olacağına, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir yeri su bastığını gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınız veya akrabalarınızla ilgili konu ya da problemlerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında her yerin su bastığını görmek alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında her yeri su bastığını görmek fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına delalettir.

Kahve falında bir yerin su bastığını görmek kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine delalettir.

Kahve falında bir yeri su bastığını görmek aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir yeri sel bastığını görmek hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında odanın su bastığını görmek maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında banyoyu su bastığını görmek iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının evini su bastığını görmek gam ve keder çekmeyeceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir