AnaSayfa / Genel / Kahve falında odayı su bastığını görmek

Kahve falında odayı su bastığını görmek

Kahve falında odayı su bastığını görmek planlarının gerçekleşeceğine, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine delalettir.

Kahve falında odayı su bastığını gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalardan sakının.

Kahve falında odanın su bastığını görmek uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine delalettir.

Kahve falında odayı su bastığını görmek çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının evini su bastığını görmek insanlarla karşı karşıya geleceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına işaret eder.

Kahve falında dünyayı su bastığını görmek sürekli olarak emirler veren fal sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına işaret eder.

Kahve falında evinin su bastığını görmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında işyerini su bastığını görmek kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine inanılır.

Kahve falında bir yeri su bastığını görmek hayatının olumsuz yönde değişeceğine, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında her yeri su bastığını görmek yepyeni biri haline geleceğine, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir