AnaSayfa / Genel / Kahve falında su bastığını görmek

Kahve falında su bastığını görmek

Kahve falında su bastığını görmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, kişinin her daim iyi anılacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine inanılır.

Kahve falında su bastığını gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce başkalarının görüş açılarını da değerlendirmeye çalışmalısınız.

Kahve falında banyoyu su bastığını görmek keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında işyerini su bastığını görmek hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine inanılır.

Kahve falında evin su bastığını görmek insanları kıracağına, üzeceğine, kendini uzun uzun tenkit edeceğine yorulur.

Kahve falında suya bastığını görmek büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eve su bastığını görmek ters giden işlerin yoluna sokulacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine delalettir.

Kahve falında komşunun evini su bastığını görmek sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında bir yerin su bastığını görmek ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, kişinin hayatını allak bullak edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evi su bastığını görmek ailesini hem gururlandıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir