AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yeri sel bastığını görmek

Kahve falında bir yeri sel bastığını görmek

Kahve falında bir yeri sel bastığını görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir yeri sel bastığını gördüyseniz:

  • Siz bir erkek seniz karşı cins ilişkilerinde, kadınsanız maddi konularda şanslısınız.

Kahve falında bir yeri sel bastığını görmek çevresinin güzel insanlarla dolacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evi sel bastığını görmek herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında sel bastığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında evini sel bastığını görmek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evinin sel bastığını görmek işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında bir yerin su bastığını görmek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına rivayet eder.

Kahve falında her yerin su bastığını görmek alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında her yeri su bastığını görmek yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, üzüntülerin gideceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir