AnaSayfa / Genel / Kahve falında her yeri su bastığını görmek

Kahve falında her yeri su bastığını görmek

Kahve falında her yeri su bastığını görmek aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, hayatını kazanırken keyif alacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına yorulur.

Kahve falında her yeri su bastığını gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerde verdiğiniz ölçüde alamamanız sizi üzebilir.

Kahve falında her yerin su bastığını görmek aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine inanılır.

Kahve falında her yeri su bastığını görmek işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına delalettir.

Kahve falında bir yerin su bastığını görmek unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, hem de sevdiklerinin olacağına işaret eder.

Kahve falında bir yeri su bastığını görmek düzenin bozulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına rivayet eder.

Kahve falında bir yeri sel bastığını görmek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mutfağı su bastığını görmek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, iyi niyetle ses çıkarmayan fal sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine inanılır.

Kahve falında evine su bastığını görmek kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında birinin evini su bastığını görmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir