AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yere taş atmak

Kahve falında bir yere taş atmak

Kahve falında bir yere taş atmak alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, insanlara her türlü yardımı yapacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, lüksünün artacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, para ve makam sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında bir yere taş atmak gördüyseniz:

  • Problemleri hızla çözüp yolunuza devam etmenizde fayda var.

Kahve falında bir yere taş atmak iyiliklerden yüz çevirmeye, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında kadına taş atmak sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin kafasına taş atmak kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğa taş atmak bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza işarettir.

Kahve falında kardeşe taş atmak zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında bir hayvana taş atmak ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, güzel davetler alacağına işarettir.

Kahve falında baykuşa taş atmak hayırlı kararlar alacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında düşmana taş atmak sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir