AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadına taş atmak

Kahve falında kadına taş atmak

Kahve falında kadına taş atmak onların yaralarına merhem olacağına, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, hile ile mal elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kadına taş atmak gördüyseniz:

  • Endişeleriniz nedeniyle yerine getirebileceğinizden fazla şeyin sözünü verebilir veya ani tepkiler gösterebilirsiniz.

Kahve falında kadına taş atmak sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına delalettir.

Kahve falında babaya taş atmak ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksekten taş atmak hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, her konuda şansın yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kafasına taş atmak kişinin rahat nefes alacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına delalet eder.

Kahve falında kargaya taş atmak yaptığı işlerden çok para kazanacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında tilkiye taş atmak hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında otobüse taş atmak güzel olaylarla karşılaşılacağına, kem gözlere gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmanına taş atmak güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir