AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir hayvana taş atmak

Kahve falında bir hayvana taş atmak

Kahve falında bir hayvana taş atmak para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, yetkili bir göreve atanacağına, günahlarından tövbe etmeye, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, aile içindeki huzurun kaçacağına, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına delalettir.

Kahve falında bir hayvana taş atmak gördüyseniz:

  • Daha bir bağımsız yapıdasınız.

Kahve falında hayvana taş atmak geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir hayvana taş atmak uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taş atmak taşlanmak sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına işaret eder.

Kahve falında göle taş atmak eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına işarettir.

Kahve falında koyuna taş atmak daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine işaret eder.

Kahve falında taşa tekme atmak kendine döneceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birisine taş atmak bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında tavuğa taş atmak kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir