AnaSayfa / Genel / Kahve falında baykuşa taş atmak

Kahve falında baykuşa taş atmak

Kahve falında baykuşa taş atmak hayırsız olaylar yaşayacağına, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, fırsatların daha büyük getirileri olacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı her işle adından söz ettireceğine yorulur.

Kahve falında baykuşa taş atmak gördüyseniz:

  • Dağınık düşüncelerinizi bir araya toplamalı aralarında ilişkisi olanları gruplandırmalısınız.

Kahve falında baykuşa taş atmak beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evinde baykuş görmek düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, kırgınlıkların geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında uçan baykuş görmek işinin gücünün hep rast gideceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine yorulur.

Kahve falında ağaçta baykuş görmek sağlık sorunlarının sona ereceğine, tatsız haberlerin alınacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah baykuş görmek yeni mekânlara gireceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi baykuş görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında baykuş eti yemek ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına tabir olunur.

Kahve falında baykuş sesi duymak hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, yokluğun biteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir