AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğa taş atmak

Kahve falında çocuğa taş atmak

Kahve falında çocuğa taş atmak yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğa taş atmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren ilişki ya da iş birliklerinizle ilgili tartışmalara yeni bir gözle bakmanız veya yeni yaklaşımlar getirmeniz gerekebilir.

Kahve falında çocuğa taş atmak zor günlerden geçeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taşa tekme atmak çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine inanılır.

Kahve falında domuza taş atmak iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine işarettir.

Kahve falında ata taş atmak fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşine taş atmak yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ineğe taş atmak yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine delalettir.

Kahve falında birine taş atmak çok sevinçli olaylar yaşayacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kavga ederken taş atmak işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir