AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yere sıkışmak

Kahve falında bir yere sıkışmak

Kahve falında bir yere sıkışmak elindekilerinin kıymetini bileceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir yere sıkışmak gördüyseniz:

  • Sakin olursanız konulara daha kolay çözüm getirebilirsiniz.

Kahve falında bir yere sıkışmak muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında dar bir yere sıkışmak yükünün azalacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına tabir olunur.

Kahve falında bir yere sıkıştığını görmek maddi güç sahibi olacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine işarettir.

Kahve falında askerle el sıkışmak isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına işaret eder.

Kahve falında asansöre sıkışmak her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altına sıkışmak tamamlanmadan kalacağına, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen biriyle el sıkışmak eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine delalettir.

Kahve falında kızla el sıkışmak kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir