AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar bir yere sıkışmak

Kahve falında dar bir yere sıkışmak

Kahve falında dar bir yere sıkışmak taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, dininden vazgeçmeyeceğine, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, rakiplerine karşı fark atacağına, geçim derdine gireceğine inanılır.

Kahve falında dar bir yere sıkışmak gördüyseniz:

  • Seyahatler, işle ilgili gelişmeler veya yer değişiklikleri işinize yarayacak bilgiler edinmenizi sağlayabilir.

Kahve falında dar bir yere sıkışmak ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine alamet eder.

Kahve falında dar yerde sıkışmak şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına işarettir.

Kahve falında dar bir yerde sıkışmak musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir yere sıkıştığını görmek kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, ferah bir eve geçileceğine delalet eder.

Kahve falında bir yere sıkışmak ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dar yere girmek kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında dar yere oturmak sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dar bir yer görmek işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir