AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansöre sıkışmak

Kahve falında asansöre sıkışmak

Kahve falında asansöre sıkışmak aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, hayatının kolaylaşacağına, iyileşeceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında asansöre sıkışmak gördüyseniz:

  • Kafanızdan geçen veya istediğiniz şey her ne ise, o alanda ilerleme şansınız var.

Kahve falında asansörde sıkışıp kalmak sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine rivayet eder.

Kahve falında asansör sıkışmak ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asansör kapısına sıkışmak barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına delalettir.

Kahve falında asansörde sıkışmak sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında asansöre sıkıştığını görmek müşterilerinin çoğalacağına, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına işarettir.

Kahve falında asansörde sıkıştığını görmek yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine işarettir.

Kahve falında asansöre sıkışmak rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine delalettir.

Kahve falında ölen biriyle el sıkışmak çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir