AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen biriyle el sıkışmak

Kahve falında ölen biriyle el sıkışmak

Kahve falında ölen biriyle el sıkışmak aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine işarettir.

Kahve falında ölen biriyle el sıkışmak gördüyseniz:

  • Belli konularda uzlaşma sağlamadan veya anlaşmalara imza atmadan önce sizin bahsettiklerinizle diğerlerinin söz ettikleri şeylerin aynı olup olmadığını netleştirmeniz gerekiyor.

Kahve falında tanıdık biriyle el sıkışmak bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle el sıkışmak hayırlı işlere girişileceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş biriyle el sıkışmak insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine işaret eder.

Kahve falında başbakanla el sıkışmak onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, özellikle evlilik için gün sayılacağına alamet eder.

Kahve falında elini kapıya sıkıştırmak sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, dertlerinin dermanını bulacağına işaret eder.

Kahve falında el sıkışmak hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin elini sıkı sıkı tutmak insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü biriyle el sıkışmak ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir