AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızla el sıkışmak

Kahve falında kızla el sıkışmak

Kahve falında kızla el sıkışmak ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, hedeflerine kavuşacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, hayallerinin gerçek olacağına yorulur.

Kahve falında kızla el sıkışmak gördüyseniz:

  • Gerilimlerden uzak durmalısınız.

Kahve falında kızla el sıkışmak kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, evlenme yolunda adım atacağına alamet eder.

Kahve falında ölü biriyle el sıkışmak onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında ölen biriyle el sıkışmak bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğinle el sıkışmak iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş biriyle el sıkışmak yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine yorulur.

Kahve falında eli sıkıca tutmak sık sık alışverişe gidebileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Kahve falında erkekle el sıkışmak işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişiyle el sıkışmak iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir