AnaSayfa / Genel / Kahve falında askerle el sıkışmak

Kahve falında askerle el sıkışmak

Kahve falında askerle el sıkışmak yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında askerle el sıkışmak gördüyseniz:

  • Kişisel hedeflerinize ulaşmak için kendinizi sigortalamanız gereken yerler varsa ihmal etmemelisiniz.

Kahve falında askerle el sıkışmak özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğinle el sıkışmak sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına işarettir.

Kahve falında erkekle el sıkışmak ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü biriyle el sıkışmak çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine delalet eder.

Kahve falında ölen biriyle el sıkışmak fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yabancı erkekle el sıkışmak kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, üzüntülerini ve acılarını unutacağına yorulur.

Kahve falında birinin elini sıkıca tutmak geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, maddi zararlara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında el sıkışmak üzerinde kafa yoracağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir