AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yere pislemek

Kahve falında bir yere pislemek

Kahve falında bir yere pislemek insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir yere pislemek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler sizi doğru yolda ya da yönde ilerlediğinize ikna etmeye çalışabilirler.

Kahve falında bir yere pislemek hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında orta yere pislemek insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, kurtuluşu bulacağına rivayet eder.

Kahve falında yere pislemek dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ortalık yere pislemek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, büyük kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çamaşırına pislemek yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında muhabbet kuşunun pislediğini görmek tartışmaların kavgaya döneceğine, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güvercinin pislediğini görmek etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında pantolona pislemek huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir