AnaSayfa / Genel / Kahve falında muhabbet kuşunun pislediğini görmek

Kahve falında muhabbet kuşunun pislediğini görmek

Kahve falında muhabbet kuşunun pislediğini görmek arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine inanılır.

Kahve falında muhabbet kuşunun pislediğini gördüyseniz:

  • Arkadaş veya akrabalarınızla bir araya gelebilir, birlikte program yapabilirsiniz.

Kahve falında muhabbet kuşunun pislediğini görmek eşi tarafından yüceltileceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuşun kafasına pislediğini görmek yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine işaret eder.

Kahve falında kuşun pislediğini görmek kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşuna su vermek ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında papağan muhabbet kuşu görmek kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına işarettir.

Kahve falında sarı muhabbet kuşları görmek elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, verimliliğinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşlarını yakalamak kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına işaret eder.

Kahve falında muhabbet kuşu öldürdüğünü görmek yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir