AnaSayfa / Genel / Kahve falında pantolona pislemek

Kahve falında pantolona pislemek

Kahve falında pantolona pislemek yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, işlerin sürekli artacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pantolona pislemek gördüyseniz:

  • Diğerlerini etkilemek için gereğinden fazla harcama yapmamaya özen gösterin.

Kahve falında pantolonuna pislemek çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında pantolona pislemek yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün pislediğini görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, geleceğin güzelliklerle dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi altını pislemek içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında tuvaleti pislemek yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine delalettir.

Kahve falında muhabbet kuşunun pislediğini görmek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ortaya pislemek çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına delalettir.

Kahve falında banyoya pislemek kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir