AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercinin pislediğini görmek

Kahve falında güvercinin pislediğini görmek

Kahve falında güvercinin pislediğini görmek sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, hem de fal sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güvercinin pislediğini gördüyseniz:

  • Bilgi toplamanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında güvercinin üstüne pislediğini görmek iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güvercinin üzerine pislediğini görmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine rivayet eder.

Kahve falında güvercinin pislediğini görmek eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güvercin pislediğini görmek şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ineğin pislediğini görmek inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sokak ortasına pislemek hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında muhabbet kuşunun pislediğini görmek büyük maddi zararlara uğrayacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine delalet eder.

Kahve falında kurt pislemek yeni iş teklifleri alacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir