AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamaşırına pislemek

Kahve falında çamaşırına pislemek

Kahve falında çamaşırına pislemek ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, yeni bir araca sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamaşırına pislemek gördüyseniz:

  • Bonkör kişiliğiniz takdir edilmenizi sağlarken, bazı kişiler durumu kıskanabilir.

Kahve falında çamaşırına pislemek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında ölünün pislediğini görmek endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, arabalara ve topraklara sahip olacağına delalettir.

Kahve falında alta pislemek dünya malına doymak bilmeyeceğine, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına işarettir.

Kahve falında kedinin eve pislediğini görmek önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına işarettir.

Kahve falında suya pislemek rahatsızlık vereceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına delalet eder.

Kahve falında altını pislediğini görmek yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına inanılır.

Kahve falında evin içine pislemek hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yatağa pislemek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir