AnaSayfa / Genel / Kahve falında ortalık yere pislemek

Kahve falında ortalık yere pislemek

Kahve falında ortalık yere pislemek alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, işlerinin gerileyeceğine, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ortalık yere pislemek gördüyseniz:

  • Gururlu ya da yanına yaklaşılamaz gibi görünmeyin, bırakın çevreyi sevdiğinizi bile korkutuyorsunuz.

Kahve falında ortalık yere pislemek ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ortalığa pislemek bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, başına türlü belalar geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ortalık yere sıçmak uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Kahve falında ortalığı süpürmek çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine işarettir.

Kahve falında ortalığa kaka yapmak hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, kucaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ortalığa çiş yapmak her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ortalığı dağıtmak aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ortalık yerde banyo yapmak işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir