AnaSayfa / Genel / Kahve falında yere pislemek

Kahve falında yere pislemek

Kahve falında yere pislemek iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, kurulu düzenin yıkılacağına, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, umutlarını yitireceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yere pislemek gördüyseniz:

  • Dış görünümünüzde ya da yaşam biçiminizde yapacağınız değişiklikler dikkatleri üzerinize çekmenizi sağlayabilir.

Kahve falında orta yere pislemek geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına yorulur.

Kahve falında bir yere pislemek önemli kararlar alınacağına, borçlarını ödeyip kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ortalık yere pislemek hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına işaret eder.

Kahve falında yere pislemek çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin üzerine pislemek ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında kuşun kafasına pislediğini görmek üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üzerine pislediğini görmek sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, amacına ulaşmayı başaracağına işarettir.

Kahve falında ortalığa pislemek çok yorulacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir