AnaSayfa / Genel / Kahve falında orta yere pislemek

Kahve falında orta yere pislemek

Kahve falında orta yere pislemek çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, zengin bir hayat süreceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, önüne pek çok imkan sunulacağına rivayet eder.

Kahve falında orta yere pislemek gördüyseniz:

  • Kimsenin dikkatini çekmek için harcama yapmak zorunda değilsiniz.

Kahve falında orta yere pislemek sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yol ortasına pislemek gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin ortasına pislemek belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında sokak ortasına pislemek bir rahat yüzü görmeyeceğine, ekmeğinin bereketleneceğine alamet eder.

Kahve falında ortalık yere pislemek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına yorulur.

Kahve falında bir yere pislemek dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, kazancının iki kat artacağına delalettir.

Kahve falında yere pislemek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında orta yere sıçmak maceralara atılacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir