AnaSayfa / Genel / Kahve falında namaz kılmaya çalışmak ama kılmamak

Kahve falında namaz kılmaya çalışmak ama kılmamak

Kahve falında namaz kılmaya çalışmak ama kılmamak hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, galibiyetlerinin de çoğalacağına, bekarlar için evlenmeye, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında namaz kılmaya çalışmak ama kılmamak gördüyseniz:

  • Size faydası olmayan iş ya da ilişkilerden kurtulmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında namaz kılmaya çalışmak ama kılmamak kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında kaçmaya çalışmak ama koşamamak bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, istediği projeleri yapamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koşmaya çalışmak ama kusamamak geniş geniş yaşayacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yere gitmeye çalışmak ama gidememek iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine alamet eder.

Kahve falında cuma namazı kılmaya çalışmak istenmeyen olaylar yaşanacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında namaz kılmaya çalışmak şansının da açık olacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında camide namaz kılmaya çalışmak şansının ve kısmetlerinin açılacağına, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına delalet eder.

Kahve falında akşam namazı kılmaya çalışmak çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir