AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaçmaya çalışmak ama koşamamak

Kahve falında kaçmaya çalışmak ama koşamamak

Kahve falında kaçmaya çalışmak ama koşamamak hasretin ve özlemin biteceğine, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, faturalarını ödeyemez olacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kaçmaya çalışmak ama koşamamak gördüyseniz:

  • Hoşlanacağınız düşünülerek yapılan davranışlara ters tepki göstermemeye çalışmalısınız.

Kahve falında kaçmaya çalışmak ama koşamamak dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına işarettir.

Kahve falında hızlı koşamamak kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine işaret eder.

Kahve falında koşmaya çalışıp koşamamak parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, güçten düşeceğine işaret eder.

Kahve falında koşmak isteyip koşamamak telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına tabir olunur.

Kahve falında koşmaya çalışmak ama kusamamak başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında bir yere gitmeye çalışmak ama gidememek işlerinin tutacağına, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında namaz kılmaya çalışmak ama kılmamak neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine alamet eder.

Kahve falında koşmak ama yetişememek rızkın çoğalacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir