AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yere çiş yapmak

Kahve falında bir yere çiş yapmak

Kahve falında bir yere çiş yapmak yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında bir yere çiş yapmak gördüyseniz:

  • Çok hassas bir durumla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Kahve falında yere çiş yapmak aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir yere çiş yapmak kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında kovaya çiş yapmak çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toprağa çiş yapmak muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, kazançlı adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında evine çiş yapmak onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pantolona çiş yapmak kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine alamet eder.

Kahve falında çok fazla çiş yapmak büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapının önüne çiş yapmak ömrün uzun olmasına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir