AnaSayfa / Genel / Kahve falında pantolona çiş yapmak

Kahve falında pantolona çiş yapmak

Kahve falında pantolona çiş yapmak çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, emeklerin boşa gitmeyeceğine, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine işarettir.

Kahve falında pantolona çiş yapmak gördüyseniz:

  • Özel bilgileri paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında pantolona çiş yapmak alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında bahçeye çiş yapmak aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında denize çiş yapmak kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi çiş yapmak bağlılıkların zayıflayacağına ve fal sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, uzun ve hayırlı bir ömre inanılır.

Kahve falında yeşil çiş yapmak aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında çişini odaya yapmak gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına işaret eder.

Kahve falında leğene çiş yapmak haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına işarettir.

Kahve falında salona çiş yapmak yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir