AnaSayfa / Genel / Kahve falında kovaya çiş yapmak

Kahve falında kovaya çiş yapmak

Kahve falında kovaya çiş yapmak özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, gam ve kasavetin de uçup gideceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kovaya çiş yapmak gördüyseniz:

  • Tek başınıza herşeyi halledebilirsiniz.

Kahve falında kovaya çiş yapmak yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında çöp kovasına çiş yapmak fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında camiye çişini yapmak uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzun süre çiş yapmak hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında namaz kılarken çiş yapmak çok büyük adımlar atacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının çiş yapmak sorunlarının çözüme kavuşacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dışarda çiş yapmak dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin içine çiş yapmak çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir