AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprağa çiş yapmak

Kahve falında toprağa çiş yapmak

Kahve falında toprağa çiş yapmak falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, bir düşmanın kötü haberini almaya, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toprağa çiş yapmak gördüyseniz:

  • En iyisi şimdilik susmak olabilir.

Kahve falında toprağa çiş yapmak gönlünce bir hayata kavuşacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında herkesin içinde çiş yapmak karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapı önüne çiş yapmak sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, yaşamın kolay hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin ortasına çiş yapmak emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına inanılır.

Kahve falında şişeye çiş yapmak bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine yorulur.

Kahve falında küvete çiş yapmak ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bahçeye çiş yapmak üzüleceğine, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında namaz kılarken çiş yapmak çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir