AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok fazla çiş yapmak

Kahve falında çok fazla çiş yapmak

Kahve falında çok fazla çiş yapmak ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, kişinin geri planda kalacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, borçlanılacağına yorulur.

Kahve falında çok fazla çiş yapmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları zorlamamanızda fayda var.

Kahve falında çok fazla çiş yapmak uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında çok fazla alışveriş yapmak onlarla doyasıya vakit geçireceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birden fazla doğum yapmak aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok fazla kaka yapmak büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, hayat daha olumlu bakılacağına delalettir.

Kahve falında çok fazla idrar yapmak taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine delalettir.

Kahve falında çok fazla büyük abdest yapmak hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına yorulur.

Kahve falında camiye çişini yapmak fal sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kovaya çiş yapmak maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, çok büyük bir işin başına getirilmeye işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir