AnaSayfa / Genel / Kahve falında yere çiş yapmak

Kahve falında yere çiş yapmak

Kahve falında yere çiş yapmak gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında yere çiş yapmak gördüyseniz:

  • Sizi bloke etmek amacıyla uydurulmuş uydurma haberler almanız ya da maksatlı dedikodular dinlemeniz olasıdır.

Kahve falında bir yere çiş yapmak iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında yere çiş yapmak endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, ne yöne gideceğine karar veremeyen fal sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında evin içine çiş yapmak kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında sürekli çiş yapmak yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına inanılır.

Kahve falında yatağına çiş yapmak eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında merdivende çiş yapmak zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında çiş yapmak ve temizlemek yeni bir arkadaşlık kurulacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine yorulur.

Kahve falında ekmeğe çiş yapmak aç kalacağına, hasret gidereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir