AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yerden aşağı düşmek

Kahve falında bir yerden aşağı düşmek

Kahve falında bir yerden aşağı düşmek evindeki huzurunun yerine geleceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, büyük ve güzel işler yapacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına inanılır.

Kahve falında bir yerden aşağı düşmek gördüyseniz:

  • Bitmek üzere olan ya da bitmiş gözüyle baktığınız işlerin aniden bozulabilir.

Kahve falında bir yerden aşağıya düşmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, yüzünde güller açacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağıya düşmek her türlü yakarışının karşılık bulacağına, istenmeyen bir yolculuğa alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağı düşmek ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında bir yerden aşağı düşmek daima zinde ve genç kalacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine işaret eder.

Kahve falında asansörden aşağı düşmek kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine delalet eder.

Kahve falında yokuştan aşağı düşmek işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında binadan aşağıya düşmek eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, çok hatalı çalışmalara gireceğine delalettir.

Kahve falında şelaleden aşağı düşmek sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir