AnaSayfa / Genel / Kahve falında yokuştan aşağı düşmek

Kahve falında yokuştan aşağı düşmek

Kahve falında yokuştan aşağı düşmek aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında yokuştan aşağı düşmek gördüyseniz:

  • Ne yaptığının farkında olmayan kişileri affetmeniz gerekebilir.

Kahve falında yokuş aşağı düşmek iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yokuştan aşağı düşmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında yokuş aşağı bisiklet görmek doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına alamet eder.

Kahve falında yokuş aşağı hızla inmek zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında otobüsle yokuş aşağı inmek dost ve akrabaların şaşırtılacağına, hasta olacağına tabir olunur.

Kahve falında yokuş aşağı kayarak inmek huzurlu günler görüleceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında yokuş aşağı yürümek özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yokuş aşağı araba kullanmak iyi insanlarla arkadaş olunacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir