AnaSayfa / Genel / Kahve falında binadan aşağıya düşmek

Kahve falında binadan aşağıya düşmek

Kahve falında binadan aşağıya düşmek kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, kötülerin uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında binadan aşağıya düşmek gördüyseniz:

  • Mutlaka paylaşmanız gerekiyorsa bir uzmandan yardım almanız daha doğru olabilir.

Kahve falında binadan aşağıya düşmek yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, bir araya geleceğine inanılır.

Kahve falında binadan aşağı düşmek çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında yüksek bir binadan aşağıya bakmak çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında binanın tepesinden aşağıya bakmak kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında yüksek binadan aşağı bakmak bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında binadan aşağı atlamak sıkıntılarının artacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine delalettir.

Kahve falında binadan aşağı bakmak rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, verilen  sözlerin tutulacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir binadan aşağı bakmak yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir