AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansörden aşağı düşmek

Kahve falında asansörden aşağı düşmek

Kahve falında asansörden aşağı düşmek aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, zor bir durumda kalacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, evdeki bu huzurlu ortamın fal sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asansörden aşağı düşmek gördüyseniz:

  • Bildiğiniz yerlerde bildiğiniz kişilerle zaman geçirmeye çalışın.

Kahve falında asansörle aşağı düşmek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine inanılır.

Kahve falında asansörden aşağı düşmek iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine tabir olunur.

Kahve falında asansörle aşağıya düşmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında asansörden aşağı inmek bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Kahve falında asansörle hızla aşağı inmek maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında asansör aşağı inmek yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asansörle aşağı indiğini görmek rahatın yerine geleceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asansörle aşağı inmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, kişinin yaşamının değişeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir