AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yerden aşağıya düşmek

Kahve falında bir yerden aşağıya düşmek

Kahve falında bir yerden aşağıya düşmek girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, sırtındaki yükten kurtulacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına rivayet eder.

Kahve falında bir yerden aşağıya düşmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik bir kaynaktan gelen ilginç bir teklif söz konusu olabilir.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağı düşmek edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir yerden aşağıya düşmek saygınlığına leke sürüleceğine, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağıya düşmek kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir yerden aşağı düşmek aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, sorunları ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yokuştan aşağı düşmek istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında camdan aşağıya düşmek dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke inanılır.

Kahve falında balkondan aşağıya düşmek neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında apartmandan aşağı düşmek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir