AnaSayfa / Genel / Kahve falında şelaleden aşağı düşmek

Kahve falında şelaleden aşağı düşmek

Kahve falında şelaleden aşağı düşmek güzel bir bayanla evlilik yapacağına, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına yorulur.

Kahve falında şelaleden aşağı düşmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya yakınlarınızla ilişkilerinizde zihinsel ya da ahlaki dersler söz konusu olabilir.

Kahve falında şelaleden aşağı düşmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına delalettir.

Kahve falında şelale düşmek eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şelaleden düşmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında şelaleye düşmek yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, güveninin artacağına delalettir.

Kahve falında baş aşağı düşmek işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında balkondan aşağı düşmek işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, resmi bir göreve getirileceğine yorulur.

Kahve falında balkondan aşağıya düşmek yaşananları unutturacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında binadan aşağıya düşmek sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir