AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yerde kalmak

Kahve falında bir yerde kalmak

Kahve falında bir yerde kalmak büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine delalettir.

Kahve falında bir yerde kalmak gördüyseniz:

  • Sizden gizli yürütülen işler açısından koruma altında olacaksınız.

Kahve falında bir yerde sıkışıp kalmak başarılı bir kişi olacağına, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına işaret eder.

Kahve falında karanlık yerde kalmak ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek yerde mahsur kalmak o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, para kazanmasına da vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerde kalmak gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine inanılır.

Kahve falında bi yerde kilitli kalmak yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir yerde kalmak çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, bir üniversitede hoca olunacağına yorulur.

Kahve falında kapalı bir yerde kalmak yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında bir yerde mahsur kalmak geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir